Back to the top

Onze bieren

Onze bieren

proc01

STEENBERGE PILS

Hier is het allemaal mee begonnen, een prachtig doordrinkbaar goudblond pils. Voor sommigen een simpel product, wij vinden toch dat pils één van de moeilijkste bieren is om daadwerkelijk goed te brouwen.
Voor Steenberge pils hebben we gekozen voor een volmout pils, drie verschillende soorten hop en een uitgebalanceerde giststam.

proc02

STEENBERGE BLOND

Een mooie, volle, romige blond, met lichte kruidige tonen. Ideaal om te drinken op een mooie zomerdag, maar deze blond misstaat ook zeker niet in het voorjaar of tijdens een lekkere nazomerdag. We hebben hem zo gebrouwen dat je er meer dan één op kunt en hebben er ook wat heerlijke gerechten naast gezet, zodat je nog meer van onze Blond kunt genieten.

proc03

STEENBERGE TRIPEL

Een licht kruidige, volmoutige en volmondige tripel, wij vinden dat hij prachtig in balans is. We hebben hem zo gebrouwen dat je bij de eerste drie slokken eigenlijk telkens iets anders proeft. Tonen van citrus en steenvruchten, kruidige tonen van koriander en kardemom, romigheid en moutigheid, kortom een ware reis door ‘smakenland’.  Laat je verrassen door deze niet allerdaagse tripel en geniet nog meer door er ook één van onze overheerlijke gerechten naast te zetten.

proc04

STEENBERGE QUADRUPEL

Voor de lange avonden en donkere wintermaanden, hebben we een hartverwarmende quadrupel gebrouwen. Tonen van donker fruit vormen de boventoon en het alcoholpercentage voelt als een warme deken in je mond. Deze quadrupel blijft je verbazen, want in de afdronk ontdek je tonen van laurier en kardemom die lekker lang blijven hangen. Met een heerlijke stoofpot erbij, ben je klaar voor een avond tafelen en nippen!

Dank voor het bezoeken van onze website, we hopen dat je nu en in de toekomst enorm van onze bieren geniet. Wil je constant op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Twitter

  • Our Twitter feed is currently unavailable but you can visit our official twitter page @.

Facebook

Volg ons

Copyright © Steenberge 2021