Back to the top

Ons verhaal

Ons verhaal

Alleen het beste voor jou!

We weten als geen ander hoe belangrijk het is dat jij een kwalitatief bier kunt drinken en daar urenlang van kunt genieten. Of dat nou alleen of met vrienden is.

Daarom struinen wij stad, maar vooral land af op zoek naar de allerbeste ingrediënten voor de bieren die we brouwen. We nemen alleen maar genoegen met het allerbeste, zodat we jou kunnen verzekeren van een kwalitatief hoogwaardig bier. Niet voor niets willen wij alleen maar de Champions League van mout, hop en gist!

Dit wil overigens niet zeggen dat we alleen maar dure bieren op de markt brengen, want kwaliteit hoeft natuurlijk niet altijd de hoofdprijs te kosten.

Wij willen er gewoon voor zorgen dat jij maximaal kunt genieten van het overheerlijke gestenat in jouw glas. Dat is de enige manier waarop we zeker weten dat jij ons bier aan je vrienden, familie, collega’s en kennissen gaat aanbevelen en zo kunnen wij een steeds grotere groep bierfanaten voorzien van het beste wat Nederland te bieden heeft!

We zeggen niet voor niets: “Steenberge, proeven is geloven!”

bureau
iMac-Pro-vcard

Bourgondiërs

Als echte, nuchtere Brabanders hebben wij uiteraard een Bourgondische inborst. Dat houdt voor jou in dat we je niet alleen willen laten genieten van een overheerlijk bier, maar ook altijd op zoek gaan naar bijpassende gerechten. Want zeg nou zelf, de tijd dat je alleen maar wijn bij je eten mocht drinken is toch wel een beetje passé?!

We hebben een aantal biersommeliers in huis die voor jou de meest fantastische foodpairings hebben gemaakt en deze kun je eenvoudig vinden door de QR-code op onze flesjes te scannen. Daar lees je de volledige recepten en alsof dat nog niet genoeg is, zie je ook meteen hoe je dit op je bord presenteert.

Omdat we het geweldig vinden dat jij ons Steenberge bier gekocht hebt, hebben we ook een speciaal woord van dank van de brouwer. Dus scannen die code, zodat je nóg meer kunt gaan genieten.

Vrijgevig

Zoals je kunt lezen willen wij vooral het leven vieren door te genieten, want zeg nou zelf, iedere dag is toch gewoon een reden voor een feestje? Dat is ook de reden dat wij een aantal giftpacks voor je ontworpen hebben die je cadeau kunt geven aan de mensen die dichtbij je staan.

Zo geef je het Steenberge gevoel door en vier jij het leven met je vrienden, familie, collega’s of kennissen.

Proost!

beers

Dank voor het bezoeken van onze website, we hopen dat je nu en in de toekomst enorm van onze bieren geniet. Wil je constant op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Twitter

  • Our Twitter feed is currently unavailable but you can visit our official twitter page @.

Facebook

Volg ons

Copyright © Steenberge 2021